Знепилювання вентиляційного повітря кабін тракторів - Мохнатко, Ірина Миколаївна; Мохнатко, Ирина Николаевна; Mokhnatko, Iryna; Рогач, Юрій Петрович; Рогач, Юрий Петрович; Rohach, Yurii (ТДАТУ, 2012)
Робота присвячена проблемі знепилення вентиляційного повітря кабін тракторів. Работа посвящена проблеме обеспылевания вентиляционного воздуха кабин тракторов с помощью ротационных противопоточных воздухоочистителей.
Очистка вентиляционного воздуха кабин тракторов
Work without the maintenance of dust of ventilating air of cabins of tractors
Keywords: знепилення вентиляційного повітря; сезон запиленності; концентрація пилу; продуктивність системи вентиляції