Обґрунтування параметрів маятникового вивантажувача консервованих кормів з пило-гвинтовим відокремлювачем - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro; Бакарджиєв, Роман Олександрович; Бакарджиев, Роман Александрович; Bakardzhyiev, Roman (ТДАТУ, 2008)
Роботу присвячено обгрунтуванню параметрів маятникового вивантажувача консервованих кормів з пилогвинтовим відокремлювачем, зокрема довжини стріли, величини нависаючого козирка при вивантаженні бурта корму, кутів підйому і опускання стріли.
Keywords: маятниковий вивантажувач; консервований корм; пило-гвинтовий відокремлювач; траншейні сховища; стріла; барабан; вал; зубчата передача