Розвиток ринку часнику як нішевої культури - Краєва, О. В. (My University, 2019)
У світі розвитку цифрових технологій необхідно використовувати сайти виробників і періодично проводити певні дослідження щодо використання властивостей часнику, викладання рецептів та оригінальних фотографій.
Keywords: часник; маркетинг; розвиток виробництва часнику; нішова культура; формування інноваційного ринку часнику