Покращення функціональних параметрів планетарного гідромотора шляхом удосконалення його витискувальної системи - Круглова, І. С. (ТДАТУ, 2021)
Аналіз конструкцій існуючих планетарних гідромоторів, що використовуються в гідроагрегатах мобільної техніки, дозволив визначити ряд особливостей, без урахування яких не представляється можливим поліпшити вихідні характеристики цих гідромашин: урахування самоорієнтації, а також погрішності форми елементів витискувальної системи планетарного гідромотора при визначенні його геометричних і вихідних параметрів; математичний опис роботи витискувальної системи планетарного гідромотора з урахуванням самоорієнтації та похибки форми елементів витискувальної системи.
Keywords: планетарні гідромотори; гідромашини; ротори; діаметральний зазор; геометричні параметри