ЗВІТ про роботу наукової бібліотеки Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного за 2022 рік - (:unkn) unknown (Запоріжжя: НБ ТДАТУ, 2023)
Повномасштабне вторгнення російської федерації в Україну 24 лютого 2022 р. змінило життя країни. 26 лютого військами рф був окупований Мелітополь. 27 травня 2022 року окупована інфраструктура ТДАТУ, в тому числі і наукової бібліотеки. ТДАТУ був релокований до Запоріжжя. Наукова бібліотека у 2022 рр. зробила все можливе для організації роботи наукової бібліотеки в нових екстремальних умовах: повертала свої електронні ресурси, працювала і надавала всі послуги в дистанційному форматі.
Keywords: окупація інфраструктури ТДАТУ; окупація наукової бібліотеки.; втрата друкованого фонду; роботи наукової бібліотеки в нових екстремальних умовах війни і релокації; послуги бібліотеки в дистанційному форматі.