Гідродинамічні кавітаційні пристрої для обробки харчових середовищ: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» - Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
Мета роботи: отримання знань з призначення, будови, роботи та розрахунку гідродинамічних кавітаційних пристроїв для обробки харчових середовищ. Провести експериментальну перевірку процесу гомогенізації з застосуванням кавітаційних пристроїв.
Keywords: методичні вказівки; гідродинамічні кавітаційні пристрої; лабораторні роботи; харчові середовища; гомогенізація