Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету: електронне наукове фахове видання. Вип. 4, т. 1 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2014)
У випуску наукових праць наведено зміст статей за підсумками науково-дослідної роботи в межах держбюджетної теми «Розробити прогресивні біотехнічні системи виробництва продукції тваринництва, що динамічно розвиваються». Також представлено результати досліджень у галузі механізації технологічних процесів сільськогосподарського виробництва. Випуск призначено для науковців, інженерів, аспірантів, магістрів і студентів агротехнічних спеціальностей.
Keywords: біогаз; метаногенеруючі бактерії; зброджувана маса; інтенсифікація; коферментація; тваринництво; технологія; будівництво та реконструкція; функціонування технологічного процесу; дробарка; елементи системи годівлі; відмови