У вирії інформації: періодичні видання (електронні). Випуск 3 Екологія. Харчові технології. Геодезія і землеустрій : Віртуальна виставка. - Ломейко, Наталя Григорівна; Lomeiko, Nataliia (Запоріжжя: НБ ТДАТУ, 2025)
Продовжуємо серію віртуальних виставок періодичних видань у рамках інформаційного проєкту «У вирії інформації. Періодичні видання» Третій випуск – «Електронна періодика. Екологія. Харчові технології. Геодезія і землеустрій» знайомить користувачів із сучасними науковими журналами, що висвітлюють актуальні дослідження у сфері екології, раціонального природокористування, харчової промисловості, геодезії та землеустрою. Видання покликані підтримувати науковий обмін, популяризувати інноваційні підходи й сприяти розвитку міждисциплінарних досліджень у цих галузях.
Keywords: періодичні видання; періодика з екології; періодика з харчових технологій; періодика з геодезії і землеустрої; віртуальна виставка