Використання здобутків нанотехнологій в агропромисловому комплексі - Кузьмін, К. С. (My University, 2019)
Узагальнення та систематизація знань і досвіду з питань застосування нанотехнологій в АПК.
Keywords: нанотехнології; наноматеріали; мембранна фільтрація