Оцінювання конкурентної позиції бренду хлібопекарської галузі за допомогою бенчмаркетингу - Майборода, Ганна Олександрівна; Майборода, Анна Александровна; Maiboroda, Hanna (My University, 2020)
Однією зі стратегічних галузей розвитку економіки та забезпечення продовольчої безпеки України є хлібопекарська галузь. Кожне підприємство ставить собі певні цілі: постійний економічний розвиток виробництва, удосконалення технологічних процесів, розширення асортименту задля зміцнення своїх конкурентних позицій на ринку. Основним елементом ефективного функціонування підприємства є створення чи укріплення власного бренду. Саме бренд надає можливість відрізняти продукцію і продавати за більш вищою ціною в умовах жорсткої конкурентної боротьби.
Keywords: хлібопекарська галузь; бренд; бенчмаркетинг; виробництво