Особливості роботи машин для внесення рідких органічних добрив - Демченко, М. О. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Сучасне сільськогосподарське виробництво неможливо уявити без використання мінеральних добрив. Їх застосування дає можливість збільшити врожайність і покращити якість продукції рослинництва. Також у результаті внесення добрив підвищується стійкість рослин до хвороб, рослини швидше дозрівають, краще використовують вологу, тощо.
Keywords: мінеральні добрива; технологія CULTAN; амонійне підживлення