Аналіз конструкції машини для очищення коренеплодів - Тішин, В. С. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Розглянута конструкція і основні фактори впливу на роботу машини для очищення коренеплодів МОК–250.
Keywords: машини для очищення коренеплодів; овочева продукція; переробна промисловість; продовольчий ринок; переробка овочевих культур; овочепереробна галузь; машина МОК–250