Вплив фізичних властивостей феромагнітних тіл на розподіл магнітного поля пристроїв виявлення - Богатирьов, Ю. О.; Гулевський, Вадим Борисович; Гулевский, Вадим Борисович; Hulevskyi, Vadym (My University, 2014)
UK: Запропоновано методику визначення залежності яка визначає розподіл магнітного поля пристроїв виявлення при потраплянні в його робочу зону феромагнітного тіла. RU: Предложена методика определения зависимости определяющей распределение магнитного поля устройства обнаружения при попадании в его рабочую зону ферромагнитного тела. EN: Proposals method for determining dependence opredelyayuschey allocation magnetic field-mouth roystva obnaruzhenyya at popadanyy ego in a working zone ferromahnytnoho body.
Влияние физических свойств ферромагнитных тел на распределение магнитного поля устройств обнаружения
Influence of physical properties ferromagnetic bodies in distribution magnetic field detection devices
Keywords: забруднення продукції; феромагнітні домішки; енергозатрати; магнітне поле