Cвітовий досвід оподаткування нерухомості - Аблязова, Ельвіна Зуфарівна; Аблязова, Эльвина Зуфаровна; Ablyzova, Yelvina (My University, 2013)
UK: У статті розглянуто світовий досвід оподаткування нерухомості. З погляду правового статусу платника податків та об’єкта оподаткування. Способи визначення оподатковуваної бази, а також процедури стягнення податку. RU: В статье рассмотрен мировой опыт в области налогообложения недвижимого имущества. Со стороны правового статуса плательщика налога и объекта налогообложения. Способы определения базы налогообложения, а также процедуры взимания налога.EN: The article deals with world experience in the area of taxation of the real estate from the side of legal status of a tax payer, object of taxation, methods of determination of base of taxation, acceptance of procedures of tax collection.
Мировой опыт налогообложения недвижимости
World experience of taxation of the real estate
Keywords: податок на майно; оподаткування; оцінка нерухомості; власність; місцевий бюджет; ставка оподаткування; пільги; налог на имущество; налогообложение; оценка недвижимости; собственность; местный бюджет; ставка налогообложения; льготы; real estate; taxation; estimation of the real estate; property; local budget; rate of taxation; privilege