Проєктування технологічної лінії виробництва хлібобулочних виробів в умовах Мелітопольського району Запорізької області : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 133 «Галузеве машинобудування» - Моторін, Володимир Андрійович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2024)
UA: Реалізація єдиної технічної політики в умовах різкого підвищення вимог до інтенсифікації виробничих процесів і поліпшення якісних показників хлібобулочних виробів свідчить про актуальність нових науково-технічних рішень, що відповідають вимогам сьогодення. Розробка технологічної лінії для виробництва хлібобулочних виробів в умовах Мелітопольського району Запорізької області має велике значення в сучасних умовах. У зв'язку з постійним зростанням попиту на хлібобулочні вироби, ефективне та якісне виробництво стає надзвичайно важливим завданням для підприємств цієї галузі. Метою даної дипломної роботи є розробка оптимальної виробничої лінії, спрямованої на підвищення якості продукції та забезпечення конкурентоспроможності підприємства. В ході дослідження буде проаналізовано тенденції ринку, досліджено технологічні процеси та розраховано економічні показники виробництва.
Keywords: хлібобулочні вироби; борошно; монтаж; охорона праці; економічна ефективність