Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного (економічні науки). №1(58), 2026 - (:unkn) unknown (Видавничий дім «Гельветика», 2026)
Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного (економічні науки) включений до Переліку наукових фахових видань України, є науковим виданням, в якому можуть бути опубліковані основні результати дисертаційних робіт за економічною тематикою. Відображаються наукові праці за спеціальностями: С1 Економіка та міжнародні економічні відносини; D1 Облік і оподаткування; D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок; D3 Менеджмент; D5 Маркетинг; D7 Торгівля.
Scientific Papers of Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University (economic sciences). №1(58), 2026