Техніко-технологічна підготовка ремонтної майстерні сільськогосподарського багатофункціонального кооперативу «Дружба» Мелітопольського району Запорізької області до ремонту тракторів: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Бакалавр - Панасенко, Олександр (My University, 2021)
Напрямок діяльності господарства – м’ясо-зерновий. Господарство має невеликі тваринницькі ферми, де виробляється м’ясо та молоко на продаж та для власних потреб. Керівництву кооперативу вдалося зберегти потужну виробничу базу, яку розвиває, отримуючі високі економічні показники. Для виконання виробничих процесів існує матеріально-технічна база, ос-новними об’єктами якої є два зернотока, склади, дві молочно-товарні ферми, майстерня, автогараж, АЗС, дві тракторно-польові ланки, ПТО.
Keywords: техніка; ремонтні майстерні; кооператив «Дружба»; технічне обслуговування; ремонт тракторів