Аналіз динаміки функціонування транспортеру обчісаного вороху зернових - Леженкін, Олександр Миколайович; Леженкин, Александр Николаевич; Lezhenkin, Oleksandr; Рубцов, Микола Олексійович; Рубцов, Николай Алексеевич; Rubtsov, Mykola; Головльов, А. В. (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Розглянемо часточку обчісаного вороху зернових, яка рухається від пневмотранспортеру до причепа-возника. На часточку впливатиме сила тяжіння і сила дії повітряного потоку. EN: The construction method of the mathematical model based on the speed of movement of grain after stripper module particles in the air flow is presentedin implicit form.
Keywords: обчісування зернових; повітряний поток; математична модель; combed grain heap; mathematical model; pneumatic transport