Комп’ютерне моделювання побудови геометричної кривої 3-го порядку - Бохан, И. Ю. (ТДАТУ, 2021)
Вибором керуючих точок можна змінити значення елементів матриці системи нормальних рівнянь і таким чином можна зменшувати похибки обчислень.
Keywords: строфоїда; цисоїда; комп’ютерне моделювання побудови геометричної кривої