Англійська мова: метод. вказівки до лабораторних занять з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням (англійська)» для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 051 «Економіка» факультета економіки та бізнесу денної форми навчання - Гладких, Ганна Валеріївна; Гладких, Анна Валерьевна; Hladkykh, Hanna (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
Методичні вказівки містять теми та зміст лабораторних занять з курсу, порядок їх проведення та рекомендації щодо підготовки студентів до лабораторних занять вдома, розподіл балів та критерії оцінювання.
Keywords: іноземна мова; англійська мова; лабораторні заняття