Результати впровадження пневмогравітаційного сепаратора насіння соняшника - Колодій, Олександр Сергійович; Колодий, Александр Сергеевич; Kolodiy, Oleksandr; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kyurchev, Serhii; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kyurchevа, Ludmyla (My University, 2016)
UK: Робота присвячена досліджуванню впровадження розробленого пневмогравітаційного сепаратора насіння соняшника. Представлені результати дослідження на базі фермерського господарства Приазовського району. RU: Работа посвящена научным исследованиям внедрения разработанного пневмогравитацийного сепаратора семян подсолнечника. Представлены результаты исследования на базе фермерского хозяйства Приазовского района. EN:Is devoted to investigating the implementation of the developed pnevmohravitatsiynoho separator sunflower seeds. The results of the study on the basis of farm Azov district.
Результаты внедрения пневмогравитацийного сепаратора семена подсолнечника
Results o pnevmohravitatsiynoho sunflower seeds separator
Keywords: сепарація; аспіраційний канал; пневмогравітаційний сепаратор; насіння соняшника; фізико-механічні властивості насіння соняшника; вимоги до посівного матеріалу; характеристика насіння; посівні якості; врожайність соняшник