Актуальність та практика використання інтелектуальних інформаційних систем - Семенов, Микита Олегович; Лубко, Дмитро Вікторович; Lubko, Dmytro (Черкаси : ЧДТУ, 2023)
Інтелектуальна інформаційна система (ІІС) – це один із видів автоматизованих інформаційних систем, інколи ІІС називають системою, засновану на знаннях [1]. Це по суті інтелектуальні системи за схемою та роботою. ІІС вже активно використовуються в сучасному житті. Вони допомагають покращити якість та продуктивність життя.
Keywords: інтелектуальна інформаційна система; продуктивність; технології