Автоматизація насосних станцій із заливкою насосних агрегатів з використанням SCADA системи TRACE MODE - Єфимчук, О. А.; Сілі, Іван Іванович; Сили, Иван Иванович; Sili, Ivan (Мелітополь: ТДАТУ, 2018)
В даний час використання води населенням постійно зростає, при цьому якість води яка надходить до споживачів постійно погіршується, суттєво знижується тиск на виході водопровідної мережі, існує потреба в автоматизації насосних станції, це в свою чергу дозволить покращити якість послуг наданих споживачам
Keywords: автоматизація насосних станцій; заливка насосних агрегатів; SCADA; система TRACE MODE