Обґрунтування організаційно-інженерних рішень процесу обслуговування тварин при виробництві молока на фермі великої рогатої худоби товариства з обмеженою відповідальністю «Агротех» Оріхівського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Чучко, Вадим (ТДАТУ, 2021)
Землі товариства з обмеженою відповідальністю «Агротех» Оріхівського району Запорізької області розташовано у південно-східній частині України. Центральна садиба ТОВ розташована в місті Оріхів. Відстань від міста Оріхів до автостради Запоріжжя-Маріуполь – 3 км. Обласний центр місто Запоріжжя знаходиться на відстані від ТОВ – 60 км. Основний напрямок господарської діяльності – зерно-м’ясо-молочний.
Keywords: тваринництво; ферма; виробництво молока; велика рогата худоба