5.1.7. Результати поточної інвентаризації - Антоновський, Олександр Григорович; Антоновский, Александр Григорьевич; Antonovskyi, Oleksandr; Вовк, О. А.; Демченко, В. О.; Дядічева, О. А.; Золотова, Г. В.; Микитинець, Г. І.; Сучков, С. І. (My University, 2016)
Дослідження бентосних безхребетних Приазовського НПП здійснювалось в 2010 – 2015 рр. Проби відбирали в прибережних зонах водойм. В 2013 – 2015 рр. проводилось вивчення наземних молюсків
Keywords: безхребетні; водні безхребетні; наземні молюски; бентосні безхребетні