Вплив антиоксидантної композиції на процеси пероксидації на ріст ячменю при засоленні - Колесніков, Максим Олександрович; Колесников, Максим Александрович; Kolesnikov, Maksym (БНАУ, 2011)
UK: Показано, що препарат АКМ за передпосівної обробки насіння ячменю сприяє підвищенню схожості, збільшує масу і довжину проростків, знижує вміст ТБК-АП, активізує діяльність каталази в ендоспермі та органах зародкової вісі ячменю на ранніх етапах проростання. EN: It is shown that the AKM in barley seeds preseeding process promotes germination, increases the length and the weight of seedlings, reduces the amount of TBA-AP, activates the catalase function in the endosperme and embryonic axis organs of barley in the early stages of sprouting.
Effect of antioxidant composition on peroxidation processes and on growth of barley under salinity
Keywords: антиоксиданти; пероксидація; каталазна активність