Обґрунтування технологічного процесу механізованого обробітку ґрунту фрезерною машиною в умовах ПСП «Приморський» Запорізької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Осіпчук, В. Р. (ТДАТУ, 2021)
Підвищення ефективності технологічного процесу механізованого обробітку ґрунту в умовах ПСП «Приморський» шляхом обґрунтування схеми та параметрів вертикально-фрезерної грунтообробної машини. Процес вертикально-фрезерного обробітку грунту роторним адаптером.
Keywords: вертикально-фрезерний культиватор; технологія; обробіток грунту; дослідження; моделювання; ефективність