Система керування електродвигуном приводу подрібнювача вологих кормів - Кот, А. А. (ТДАТУ, 2021)
При проведенні аналізу електропривода були виявлені наступні особливості: для приводу робочих органів використовуються в основному конденсаторні двигуни, які не витримують перенавантажень і тривалої безперервної роботи та вимагають періодичних зупинок для охолодження; невелика потужність приводу, що в поєднанні з нестабільним робочим процесом, який характеризується великими коливаннями моменту навантаження на валу може викликати періодичні перенавантаження та зупинки електродвигуна.
Keywords: електродвигун; малогабаритні кормоприготувальні машини; електропривод; асинхронний електродвигун