Статистичні аспекти розвитку ринку м’яса та м’ясопродуктів в Україні - Пуделко, К. Н. (Дніпро : Університет митної справи та фінансів, 2025)
UA: Ринок м’яса та м’ясопродуктів посідає ключове місце у структурі аграрного сектору України, оскільки визначає рівень продовольчої безпеки, формує систему внутрішнього споживання білкових продуктів і створює значну частку валютних надходжень від експорту продукції тваринництва. Упродовж 2020-2024 рр. галузь функціонувала під впливом складних макроекономічних, воєнних і кліматичних чинників, що обумовило зміну обсягів виробництва, структури споживання та регіонального розподілу продуктивних потужностей.
Keywords: ринок м’яса та м’ясопродуктів; виробництво м’яса; цінова динаміка; регіональна структура; статистичний аналіз