Ідентифікатори науковця в інформаційному просторі - (:unkn) unknown (Запоріжжя: НБ ТДАТУ, 2025)
Основні ідентифікатори вченого: ORCID iD, Scopus Author ID та Researcher ID (тепер частиною Web of Science), які допомагають покращити видимість роботи, відстежувати цитування та ефективно управляти науковим профілем.