Моделювання інженерних споруд для систем промислового оборотного водопостачання - Дереза, Олена Олександрівна; Дереза, Елена Александровна; Dereza, Olena; Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii; Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Dereza, Serhii (My University, 2021)
UK : В статті розглянуто основні інструменти та можливості моделювання інженерних споруд в дво- і тривимірних системах автоматизованого проєктування.
Keywords: інженерні споруди і об'єкти; тривимірні системи; спеціалізовані додатки; об'ємне проєктування