Становлення та розвиток української фармації - Баєва, О. І.; Ісакова, Олена Іванівна; Исакова, Елена Ивановна; Isakova, Olena (My University, 2021)
Проведений аналіз дозволив прослідити витоки, та основні етапи становлення та розвитку української фармації.
Keywords: фармація; історія; фармацевтичні знання; аптеки; ліки; лікарські засоби; аптечна справа