Стратегічний аналіз хлібопекарського підприємства - Лебедка, А. А.; Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (ТДАТУ, 2019)
Найважливішим початковим етапом при розробці стратегії розвитку хлібопекарського підприємства є стратегічний аналіз. Стратегічний аналіз виражається в процедурі дослідження дії факторів зовнішнього та внутрішнього середовища і їх впливу на економічну діяльність підприємства. Стратегічний аналіз має на меті знаходження в кожному процесі найбільш стійких закономірностей і тенденцій, здатних грати вирішальну роль в майбутньому, а також прогнозування на їх основі, зокрема, показників економічної діяльності.
Keywords: стратегічний аналіз; хлібопекарське виробництво; ТОВ «Мелітопольський хлібокомбінат»; прибуток; стратегія розвитку товару