Аналіз особливостей вирішення земельних спорів - Коцюба, С. І.; Нестеренко, Олена Миколаївна; Нестеренко, Елена Николаевна; Nesterenko, Olena (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
Відповідно до ст. 158 Земельного кодексу України, земельні спори вирішуються не лише судом, а і органами місцевого самоврядування та виконавчої влади з питань земельних ресурсів
Keywords: земельне питання; земельні спори; Земельного кодексу України; органи місцевого самоврядування; виконавча влада; земельні ресурси