Удосконалення технології зберігання гарбуза із використанням екстракту кори дуба (23ХТД. 12762905.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» - Чербунова, Вікторія Олексіївна (Запоріжжя : 2025, 2025)
В кваліфікаційній роботі обґрунтовано практичні рекомендації щодо удосконалення технології зберігання гарбуза із застосуванням екстакту кори дуба.У цій дипломній роботі було виконано наступне: у першому розділі проведено аналіз актуальних літературних джерел, що стосуються обраної теми; другий розділ присвячений огляду методів, які застосовувалися під час експериментів; у третьому розділі представлені результати досліджень та їх детальний аналіз; четвертий розділ описує технологічну схему зберігання гарбуза за використання екстракту кори дуба; п’ятий розділ містить економічні розрахунки, що підтверджують доцільність виробництва; у шостому розділі надано комплекс заходів з охорони праці та безпеки працівників у разі надзвичайних ситуацій на харчових підприємствах. На основі отриманих результатів зроблені висновки щодо ефективності виробничого процесу.
Keywords: гарбуз; екстракт кори дуба; зберігання; аскорбінова кислота