Опис до патенту на корисну модель № 107310 "Установка для переробки органічних відходів" - Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Федюшко, Ю. М.; Смірнова, А. С. (Державний департамент інтелектуальної власності України, 2016)
Установка для переробки органічних відходів включає резервуар, блок газорозділення та компремування газів бродіння, газову мережу. Резервуар виконаний циліндричної форми із залізо-бетону, який повністю занурений у землю, та оснащений засобом підігріву, а днище має уклін до центру
Keywords: органічні відходи; залізобетон; переробна промисловість; корисне використання органічних відходів промислових підприємств