Педагогічні та морально-етичні аспекти фізичної культури і спорту - Абдуллаєв, Алтай Карам-Огли; Абдуллаев, Алтай Карам-Оглы; Abdullaev, Altai; Ребар, І. В.; Нестеров, Олексій Сергійович; Нестеров, Алексей Сергеевич; Nesterov, Oleksii (My University, 2016)
UK: У статті розглядаються проблема, актуальність. мета, завдання фізичного виховання, проблема формування потреби в заняттях фізичною культурою, способи залучення молоді до спорту. RU: В статье рассматривается проблема, актуальность, цель, задачи физического воспитания, проблема формирования потребности в занятиях физической культурой, способы привлечения молодежи к спорту. EN: The article discusses the problem, relevance, purpose, objectives of physical education. Formation problems need physical education, how to attract young people to the sport.
Educational and moral and ethical aspects pnysical education and sports
Keywords: фізкультурно-спортивна діяльність; фізична культура; фізичне виховання; спортивна підготовленість; педагогічний процес; физкультурно-спортивная деятельность; физическая культура; физическое воспитание; спортивная подготовленность; педагогический процесс; sports activities; physical culture; physical education; sports training