Фактори, які впливають на місце розташування пункту утилізації сільськогосподарської техніки - Сорваніді, Юрій Георгійович; Сорваниди, Юрий Георгиевич; Sorvanidi, Yurii; Бондар, Андрій Миколайович; Бондарь, Андрей Николаевич; Bondar, Andrii; Новик, Олексій Юлійович; Новик, Алексей Юльевич; Novyk, Oleksii (Мелітополь: ФОП Однорог Т.В., 2019)
UK: Стаціонарні пункти утилізації певної потужності мають відповідну зону обслуговування, розмір якої характеризується оптимальним радіусом обслуговування. З розширенням зони обслуговування підприємства істотно збільшуються витрати часу і матеріально-технічних засобів на доставку техніки на майданчик-накопичувач. Ці витрати повинні компенсуватися за рахунок компонентів переробленої техніки, що реалізовуються. EN: From the position of utilization with utilization, special technology, technical technology, we will add the object. When transporting such technologies and technical support for the brigade, as a guard, first of all, the technical equipment was used for transport services and training until utilization without reference to every other person on a personal training basis for use on a personalized basis for personal training on a personal basis for training on a personal basis without prior notice. For tsogo, as a rule, it is necessary to carry out a partial repair of a vehicle for dismantling viroons in parts, just like the floor and transport in special vehicles.
Keywords: утилізація; експлуатація; собівартість; агрегати; радіус обслуговування; utilization; point; vitrati; income; radius service; misse roztashuvannya; rozrahunkіv butt