Застосування онлайн платформи Kahoot у процесі викладання іноземних мов у технічних закладах вищої освіти - Однороманенко, Марина Володимирівна; Однороманенко, Марина Владимировна; Odnoromanenko, Maryna (My University, 2020)
Освіта у сучасних закладах освіти потребує нових поглядів й реформ. Даний процес стосується й вивчення іноземних мов. Викладання іноземних мов у технічних ЗВО потребує від викладача фундаментальну мовну та методичну підготовку, оскільки студенти більш спрямовані на опанування предметів за спеціальністю, ніж іноземних мов. Постає проблема не лише у методиці викладання мов, а й проблема підвищення інтересу та мотивації студентів вивчати мови не як вибіркову дисципліну, а як необхідну для подальшого професійного життя. З метою поліпшити процес вивчення мови, пропонується вивчати мову на базі онлайн-платформ. Завдяки цьому у студентів зростає мотивація до мови й аудиторні заняття стають цікавими й мотивуючими.
Keywords: онлайн платформи; іноземні мови; Kahoot – онлайн платформа