Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу фізики: Електрика і магнетизм - Сосницька, Наталя Леонідівна; Сосницкая, Наталья Леонидовна; Sosnytska, Natalia; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola (Мелітополь : ТОВ «Колор Принт», 2019)
Методичні вказівки розроблено відповідно до навчальних програм з дисципліни «Фізика» (розділ «Електрика і магнетизм») для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» аграрних університетів. Методичні вказівки містять десять лабораторних робіт, основні методи вимірювання фізичних величин, класифікацію похибок вимірювання та обробку результатів фізичного експерименту сучасними методами. Видання розраховано на викладачів і студентів технічних спеціальностей вишів усіх форм навчання.
Keywords: фізика; електрика і магнетизм; лабораторні роботи; методи вимірювання фізичних величин; класифікація похибок вимірюваннь