Інвестиції в енергоефективність як сучасна вимога формування аграрного ресурсного потенціалу - Грицаєнко, Галина Іванівна; Грицаенко, Галина Ивановна; Hrytsaienko, Halyna; Грицаєнко, Ігор Миколайович; Грицаенко, Игорь Николаевич; Hrytsaienko, Ihor (Галицька видавнича спілка, 2021)
Сучасний стан розвитку сільського господарства нерозривно зв’язаний з формуванням та використанням аграрного ресурсного потенціалу, який, в свою чергу, залежить від процесів виробництва та споживання енергії, тому інвестиції в енергетичну інфраструктуру мають стратегічне значення. Для забезпечення сталого розвитку аграрної сфери особливої уваги потребують проблеми енергоефективності формування аграрного ресурсного потенціалу, в першу чергу інвестиції, що обумовлює актуальність обраної теми дослідження.
Keywords: інвестиції; сільське господарство; аграрний ресурсний потенціал; енергоспоживання; енергія