Фризер для виробництва морозива - Зотов, Д. А. (ХДУХТ, 2020)
Такий спосіб інтенсифікації теплообміну є придатним для пристроїв з продуктивністю 8 кг/год, при цьому питоме споживання електроенергії становитиме 0,075 кВт.год/кг.
Keywords: морозиво; часткове заморожування; процес фрезирування; мішалка-транспортер