Інформаційні війни в умовах глобалізації - Ісакова, Олена Іванівна; Исакова, Елена Ивановна; Isakova, Olena; Баєва, О. I. (My University, 2019)
В даний час відбувається процес докорінного переосмислення сформованого образу інформаціі, а також сутності інформаційних війн, їх цілей та методів. Це особливо важливо для вироблення нового підходу до розуміння загального зв’язку явищ і реальних кроків в напрямку формування більш конструктивних взаємин всередині людського співтовариства.
Keywords: інформаційна війна; інформація; логічна бомба; програмний вірус; інформаційна перевага