Енергетичний факультет - Нікіфорова, Л. Є. (My University, 2013)
На факультеті проводиться підготовка фахівців освітньо-кваліфкаційних рівнів «бакалавр», спеціаліст» І «магістр» за напрямом «Енергетика та електротехнічні системи в АПК».
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ