Вища математика та фізика: тези доповідей науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2014)
9 квітня 2014 року на базі кафедри «Вища математика та фізика» ТДАТУ відбулось засідання секції «Вища математика та фізика» науково-технічної конференції магістрантів і студентів. В конференції з доповідями виступили студенти ТДАТУ, студенти коледжів та технікумів, а також найкращі учні шкіл. Тематика доповідей була дуже різноманітною і стосувалась, як фундаментальних проблем математики та фізики, так і застосування в різноманітних областях, в тому числі в сільському господарстві. Керували підготовкою доповідей викладачі кафедрі «Вища математика та фізика» ТДАТУ, викладачі кафедри «Математики та фізики» МДПУ, також викладачі Мелітопольського коледжу ТДАТУ, Костянтинівського коледжу «Ерудит», Ногайського коледжу ТДАТУ, Василівського коледжу ТДАТУ та Костянтинівського районного НВО №1 «Таврія».
Keywords: стаціонарна задача теплопровідності; тунельний ефект; клетчатый прямоугольник; задача о назначениях; електромагнітні коливання у сRL-колі; деформування стійки; коди Баркера; ряди Фур’є; Піфагорові трійки; дробь