Система взаємовідносин у ВНЗ: куратор - студент - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltіanska, Natalia; Болтянський, Олег Володимирович; Болтянский, Олег Владимирович; Boltianskyi, Oleh (My University, 2017)
UA: Розглянуто особливості завдань та функцій куратора, позитивні та негативні стилі управління академічною групою, визначені стилі та принципи роботи куратора. EA: System of relationships in the higher educational institution: curator – student.
System of relationships in the higher educational institution: curator – student
Keywords: вища школа; куратор; студент; принципи; стиль керівництва; higher school; curator; student; principles; leadership style