Податок на нерухоме майно як складова економічного розвитку регіону - Аблязова, Ельвіна Зуфарівна; Аблязова, Эльвина Зуфаровна; Ablyazova, Yelvina (My University, 2011)
Метою статті с прогнозування обсягів надходжень податку на нерухомість на базі дослідження тенденції розвитку економіки держави та з урахуванням впливу податкових реформ.
Keywords: податки; нерухоме майно; податкова реформа; приватизовані будинки