Який бензин купувати? - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Гопка, А. В.; Левченко, В. М. (ТДАТУ, 2008)
Робота, присвячена рекомендаціям, щодо правильного вибору автомобільного бензинів для транспортних засобів.
Keywords: детонація; детонаційна стійкість; октанове число; методи визначення