Розробка багатофункційного пристрою захисту асинхронного двигуна від аварійних режимів - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna (ТДАТУ, 2021)
Розроблений пристрій дозволяє підвищити їхню експлуатаційну надійність та збільшити строк експлуатації.
Keywords: асинхронний електродвигун; напруга мережі; струм; захист двигунів