Хлібобулочні вироби з використанням нетрадиційної сировини - Антебура, А. В.; Причина, Ю. С.; Суворов, Р. В.; Мирошниченко, В. А. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Розглянуто варіанти використання різних інгредієнтів з метою поліпшення якості і біологічної цінності хлібобулочних виробів.
Keywords: хлібобулочні вироби; виноградний сік; люпинове борошно; продукти переробки гарбуза; хліб